CIDRE BÍLÉ KARPATY
Tradice kvašeného jablečného nápoje je v regionu Bílých Karpat doložena již v historických pramenech z nedalekého hradu Brumov. Nápoj Cidre Bílé Karpaty je vyráběn podle staré rodové receptury, tradiční ruční výrobou, spontánním kvašením 100 % jablečného moštu bez jakýchkoliv přidaných látek, pouze sudy jsou před plněním sířeny plátkovou sírou. Použitou surovinou je směs jablek krajových odrůd sadů Bílých Karpat. Nápoj je zlatavě světložlutý s jemnou vůní a chutí použitých jablek. Je nefiltrovaný, nesycený, neslazený a nepasterizovaný.
Balení 0,75l a 0,33l.
JABLEČNÝ OCET ZLATÉ JABLÍČKO
Jablečný ocet je připravován z rok zralého cideru, který kvasí vlastní octovou mateční kulturou získanou z jablek starých odrůd. Proces výroby octa trvá minimálně tři roky. Vše probíhá bez přidaných látek. Ocet není filtrovaný ani pasterizovaný a tím si uchovává cenné množství přírodních látek.
Výrobek nese vlastní ochrannou známku „ZLATÉ JABLÍČKO“.
Balení 0,5l a 0,25l
DALŠÍ PRODUKTY
Postupně rozšiřujeme naše portfolio o další produkty, které vznikají v návaznosti na aktuální úrodu. Tyto produkty primárně prodáváme na farmářských trzích či v dárkových balíčcích.
Obsah balíčku lze upravit dle přání a dostupnosti výrobků. Seznam aktuálně dostupných výrobků rádi zašleme na vyžádání.